Voorwaarden

Hier vind je de huisregels, de algemene voorwaarden en het privacybeleid van Paard en Bloei.

Op het moment dat je een traject aangaat bij Paard en Bloei, individuele sessies volgt, een workshop volgt, deelneemt aan een twee- of driedaagse of aan een andere activiteit dan zijn de algemene voorwaarden daarop van toepassing.

Huisregels

Daarnaast gelden de volgende huisregels bij de activiteiten met de paarden:

Tijdens de activiteit met de paarden; Er wordt gewerkt met opdrachten vanaf de grond met het paard. Deze opdrachten worden afgestemd op jouw hulpvraag en jouw proces. Op die manier komt er een interactie tot stand tussen jou en het paard. De activiteiten vinden plaats in de paddock bij het paard, in de buitenbak of in de wei. In de schuilstal kunnen we deels overdekt en uit de wind staan.

Kledingvoorschriften;  Tijdens de activiteiten met het paard dien je rekening te houden met de weersomstandigheden. Denk aan warme kleding tijdens koudere dagen, stevig schoeisel en geen losse, fladderende kledingstukken. Het dragen van teenslippers en/of sandalen is niet toegestaan. Stevig schoeisel is ten aller tijde verplicht als je bij de paarden bent. Houd er ook rekening mee dat kleding vies kan worden door de opdrachten en de interactie met het paard.

Omgang met de paarden; Er dient op respectvolle wijze met de paarden omgegaan te worden. Het paard mag aangeraakt, geaaid, geknuffeld en beloond worden, mits het paard dit zelf wil. Tijdens de coachingsessies werkt het paard op vrijwillige basis mee. Als het paard ervoor kiest om bij de opdracht weg te lopen, dient dit gerespecteerd te worden. Dit laat juist iets zien van wat er op dat moment speelt. Het paard wordt niet gedwongen om bepaalde oefeningen te doen. Op deze manier kan de veiligheid van zowel het paard als de klant gewaarborgd worden.

Mochten hier vragen of opmerkingen over zijn, dan kan je contact opnemen met Joyce Donkers-Staal via het contactformulier of stuur een mail naar info@paardenbloei.nl. Telefonisch kun je me bereiken via 06-11231445.Ik val als CAT-therapeut onder GAT-Wkkgz klachtrecht en GAT-tuchtrecht bij de Geschilleninstantie Alternatieve Therapeuten (GAT). Voor meer informatie over mijn klachtenregeling zie: gatgeschillen.nl