Signalen in de natuur

Signalen in de natuur is een workshop van één dag waarin jij en de natuur centraal staan. Dit is een workshop voor mannen en vrouwen die bezig zijn met levensvragen rondom het verlies van hun kind en die in verbinding met de natuur antwoord zoeken op deze vragen. De dag start om 9.30 uur en eindigt om ongeveer 17.00 uur. Er wordt gewerkt in kleine groepen van maximaal 6 deelnemers.

Tijdens deze dag ga jij met je eigen rouwproces en levensvragen bezig. Dit kunnen zowel kleine als grotere vragen zijn. Je hoeft die niet van te voren al duidelijk te hebben, want gedurende de dag kun je ook ontdekken en ervaren wat er bij jou speelt. In de ochtend gaan we een stiltewandeling maken in het bos waarin we een vraag, wens of intentie centraal stellen. Tijdens de wandeling kom je signalen tegen die je helpen, oftewel de signalen vanuit de natuur krijgen een plek tijdens deze wandeling. Ook neem je een aantal signalen die je onderweg tegenkomt mee. Na de lunch gaan we de gevonden signalen verwerken in een krachtstok of een talking stick. Het wordt een dag waarin jij bij jezelf naar binnen gaat, verdiepend bezig gaat met jouw rouwproces en jouw vragen. Jij komt hiermee steeds meer in jouw natuurlijk kracht. Uiteraard neem je aan het eind van de dag je krachtstok of talking stick mee naar huis.

De kosten voor deze dag zijn € 145

Ben je enthousiast geworden en wil je je aanmelden voor deze workshop? Neem dan contact op met Joyce Donkers-Staal via het contactformulier of stuur een mail naar info@paardenbloei.nl. Telefonisch ben ik bereikbaar via 06-11231445. Neem een kijkje in de agenda voor de exacte data.